Lav en aftale om rådgivning i dag!
+4591536170
K Design ApS
K Design ApS blev oprettet i 2005, konceptet er at hjælpe private og kommercielle kunder med projektering og udførelsen af special inventar i alle afskygninger.
Hjælpe virksomheder med sourcing i ind- og udland.
Samt assistere virksomheder, med kundebesøg, tilbud, opmåling, tegninger, kontrakt og til aflevering af projekt, på timeløns basis eller fast pris.

Det er vores mål at have tilfredse kunder, så kundeservice står øverst på listen over vores prioriteter.
2 anmeldelser
Søren Øland
Relation: KundeProjektdato: Apr 2018

Vi har været meget glade for det samarbejde vi har haft med Kenneth Kjeldsen i forbindelse med køb af reol, der blev udført lige efter vores ønsker. Vi ønskede en reol, der skulle være anderledes end ...Læs mere

Jakob Korsholm
Relation: KundeProjektdato: Sep 2016

Meget tilfreds. Har fået ombygget en stor klinik og fået designet flere møbler og reoler til hjemmet. Har fået fantastisk vejledning i hele processen både med design, materialevalg og opsætning. Er ...Læs mere

Flere anmeldelser
Priser
Uddannet tømrer - uddannet teknonom i produktionsstyring og teknik - selvlært CAD tegner - været i branchen i 25 år.

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer jeg, at K Design ApS og Houzz-gruppen bruger cookies og lignende for at forbedre deres produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og tilpasse efter mine behov. Læs mere om K Design ApS's privatlivspolitik og Houzz' privatlivspolitik.